Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Promes wijst Ajax met vuurpijl de weg naar koppositie

Er waren tijdens RKC-uit meerdere momenten waarop je toch echt dacht: dit komt niet meer goed. Natuurlijk, er waren kansen. Maar die waren er net zo goed voor de thuisploeg. En toen brak de 76ste minuut aan. Vlak voordat het echte wanhopen begon, stak Quincy Promes een vuurpijl af.

20 oktober 2019 - 11:53
promesrkcuitwallll

En die vuurpijl was raak! Die vuurpijl bezorgde Ajax de koppositie, zo konden we een uurtje of twee later concluderen. Aan de ene kant werd RKC-uit daarmee een wedstrijd om snel te vergeten, maar aan de andere kant...

De herhaling van de rake uithaal van Promes willen we graag nog een paar keer terugzien. Het is altijd heerlijk om belangrijke doelpunten te bekijken, zeker als die Ajax de winst opleveren. Wie weet wat we achteraf over deze speelronde kunnen concluderen.

Maar daarmee lopen we op de zaken vooruit en zo ver is het nog lang niet. Laten we vooral in ons achterhoofd houden dat Ajax ontsnapte, maar dat het ook steeds vaker Promes kan aankijken als er iets wordt gevraagd. Hij moest eventjes zijn draai vinden, dat klopt.

Het lijkt er voorlopig sterk op dat Promes die draai heeft gevonden. Hij scoort gemakkelijk en echt niet alleen als de wedstrijd al is beslist. Nee, meestal is hij juist degene die het breekijzer gebruikt. Dusan Tadic heeft er een geduchte concurrent bij in de strijd om de topscorerstitel.

En daarmee verdient Promes na RKC-uit een prominente rol op de wallpaper. We weten allemaal dat het geen hoogwaardige wedstrijd was en daar hoeven we ook helemaal niet omheen te draaien, maar zo lang we wallpapers kunnen maken, nemen we dat maar een keertje op de koop toe.

Stel jij Promes in als achtergrond van je telefoon? Stuur ons screenshots!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >