Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ook Ajax Kids Clubleden scoren bij Ajax - Feyenoord!

Ajax won met 4-0 van Feyenoord, maar er werd nog veeeel vaker gescoord in de Johan Cruijff Arena. Bekijk snel de foto's van de Ajax Kids Club!

28 oktober 2019 - 09:49
klassieker-akc-1200

Wedstrijden tussen Ajax en Feyenoord zijn altijd bijzonder, maar natuurlijk helemaal als je naar het stadion mag komen als spelersmascotte of Fun Gamer! Veel Ajaciedjes maakten dat mee en beleefden zo een superzondag!

De mascottes deden mee aan onze prijsvraag waarbij je een toffe juichvideo moest maken. Zo verdienden zij een mooi plekje in de spelerstunnel aan de hand van één van hun helden. Ook waren er weer Fun Games, waarbij onze prijswinnaartjes op doel af mochten rennen om lekker doelpunten te maken.

Dat was natuurlijk het allermooiste, scoren in de uitverkochte Johan Cruijff Arena in de rust van Ajax - Feyenoord! En gescoord werd er, al waren er ook twee keepertjes die flink wat ballen tegenhielden. 

Goed, tijd voor de foto's! Deze zijn gemaakt door De Brouwer. 

Wil je ook meedoen aan evenementen of prijsvragen van de Ajax Kids Club? Sluit je dan snel aan!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >