Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Huntelaar doet op de wallpaper precies wat er van hem wordt gevraagd!

Het is de 'Week tegen Eenzaamheid' en met name onder ouderen, maar niemand hoeft medelijden te hebben met Klaas Jan Huntelaar. De 36-jarige spits stond tijdens ADO-uit (0-2) weliswaar lange tijd eenzaam op het scorebord, maar had voorin volop gezelschap. En hij oogt ook niet bepaald bejaard.

06 oktober 2019 - 17:12
wallpaper1920adoajaopenercar

Je kunt een seizoen tegenwoordig verdelen in meerdere blokken en het tweede blok van 2019/2020 verliep voor Ajax zeer soepeltjes, maar dit alles zou zijn vergeten als het tegen ADO Den Haag de boot in ging. Gelukkig kunnen we concluderen dat Ajax een vrijwel optimale periode achter de rug heeft.

Het ging tegen ADO niet gemakkelijk, maar je weet: als Huntelaar voorin staat geposteerd, kan één kansje genoeg zijn. Dat ene kansje was ook genoeg en na de tiende minuut hoopte je op meer. Veel meer. Helaas brak er geen tweede moment aan waarop Huntelaar mocht aanleggen.

Er waren wel voldoende kansen, meer dan genoeg zelfs, maar die gingen stuk voor stuk mis en het bleef daardoor veel spannender dan nodig. Gelukkig maakte invaller David Neres in de slotfase een einde aan de oplopende spanning, door de bal in het netje te schuiven.

En zo kunnen we weer een wallpaper maken, zelfs na het minste eredivisieduel van Ajax in toch best wel lange tijd. Ververs jij de achtergrond op je telefoon alweer of wacht je nog eventjes? Het wordt lastig kiezen op basis van de laatste weken. Op naar de interlands...

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >