Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: volg Ajax onder 19 én Ajax tegen Chelsea!

Ajax en Chelsea ontmoeten elkaar vanavond voor het eerst in een officiële wedstrijd. De Johan Cruijff Arena is stijf uitverkocht, maar ook buiten het stadion hoef je niks te missen van deze Champions League-kraker. En ook Onder 19 komt in actie en is live te volgen. Lees snel verder!

23 oktober 2019 - 09:40

Allereerst trapt de Onder 19 van trainer John Heitinga om 14.00 uur af op sportpark De Toekomst tegen Chelsea. Het vlaggenschip van de jeugdopleiding komt uit in de Uefa Youth League, zeg maar de ‘baby-Champions League’. Ajax zendt dit duel live uit via hun You Tube-kanaal. Zie het als een fijn voorafje voor wat niet veel later nog komt! Net als de A-ploeg wonnen de jongelingen hun eerste twee wedstrijden van Lille en Valencia.

Als de talenten hun groepswedstrijd hebben gespeeld, dan richten we ons vizier toch echt op de Johan Cruijff Arena waarin Ajax al om 18.55 uur gaat proberen om drie zeges op rij te bewerkstelligen. De vroege aftraptijd voelt wel een beetje vreemd, maar voor onze jonge Ajaxsupportertjes is het wel tof dat ze nu eens niet naar bed moeten als Ajax speelt.

Je kunt de wedstrijd sowieso volgen op het open kanaal bij Veronica. Wellicht zelfs ouderwets met het bord op schoot, want de voorbeschouwing begint natuurlijk ook een stuk vroeger, 18.00 uur om precies te zijn. Als je zin hebt in analyses en bespiegelingen vooraf, dan moet je dus tijdig inschakelen.

Zit je op de weg, dan is het handig om NPO Radio 1 aan te zetten. Niks is zo spannend als radio-commentaar bij wedstrijden van Ajax. Vaak klotst het enthousiasme van de radiomannetjes dwars door je speakers en dat is gewoon best wel lachen. Tenminste, als Ajax het goed doet!

Uiteraard zendt hoofdsponsor Ziggo de wedstrijd ook uit. Op het betaalkanaal Ziggo Sport Voetbal begint de uitzending pas om 18.50 uur, dus vijf minuutjes voor de aftrap. Je kunt de wedstrijd eveneens bestellen via Ziggo Go. Dan betaal je 3,99 euro en kun je Ajax live volgen via pc of laptop. Maak je hier gebruik van, dan begint de stream vijftien minuten voor tijd te draaien.

Verder volg je Ajax natuurlijk via ons! We zijn uitgebreid aanwezig via deze site, via TwitterInstagram en Facebook.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >