Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: volg Ajax in Youth én Champions League!

Het is een spannende dag vrienden! Zowel Ajax Onder 19 als Ajax 1 treffen Valencia Club de Fútbol. Hieronder een stapeltje tips. We vertellen je precies hoe je alles via de kijkbuis of andere apparaten kunt volgen.

02 oktober 2019 - 10:57

Om te beginnen staan Valencia onder 19 en Ajax onder 19 tegenover elkaar. De aftrap van dit duel is om 14.00 uur en volgens trainer John Heitinga staan zijn jongens te trappelen om te mogen beginnen. Het eerste duel duel met de leeftijdsgenoten van Lille OSC werd in Amsterdam overtuigend met 4-0 gewonnen.

De wedstrijd is rechtstreeks te volgen via het YouTube-kanaal van Ajax en kun je beschouwen als een heerlijk voorgerecht. Het vlaggenschip van de jeugdopleiding doet in elk geval goede zaken als het weer met de winst aan de haal gaat.

Het vervolg van dit bericht is overigens niet bedoeld voor de 2377 Ajacieden die naar sinaasappelstad Valencia zijn afgereisd, want die hoeven slechts te zorgen dat ze bijtijds op de plek van bestemming zijn: het machtige Estadio Mestalla met zijn steile tribunes! Gelukkig draaien er in het stadion ook camera’s, zodat de rest van de wereld op de hoogte kan blijven.

Behoor jij tot de rest van de wereld? Dan volgen hier diverse tips hoe je de verrichtingen van Ajax op de voet kunt volgen! Allereerst is er natuurlijk de reguliere uitzending van Veronica. Die begint om 20.30 uur met een korte voorbeschouwing op het treffen tussen Valencia en Ajax. De wedstrijd start een halfuurtje later: om 21.00 uur, waarna nog een nabeschouwing volgt.

Als jouw favoriete commentator echter zijn verslag doet in de microfoon van Ziggo Sport Voetbal, kun je ook uitwijken naar het kanaal van de hoofdsponsor. Een voorbeschouwing zit er niet in, aangezien de uitzending start om 20.55 uur. Je kunt de wedstrijd via Ziggo Go ook los bestellen. Voor 3,99 euro kun je Ajax dan volgen op pc, laptop, tablet of zelfs telefoon.

De tweede speelronde in groep H kun je ook volgen via de radio zodat je het beeld erbij zelf kunt fantaseren. De mannetjes van NPO Radio 1 zijn van de partij en hebben hun microfoon in de koffers gepropt, zodat ze in Nederland op de radio zijn te horen. Radio is altijd spannend en leuk!

Om dingen mee te krijgen die reguliere media laten liggen, doe je er uiteraard verstandig aan om ons van @ajaxlife te volgen. Dit kan wat social media betreft Twitter, Facebook en Instagram. Het digitale thuis ken je natuurlijk al, anders las je dit bericht niet.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >