Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: welke puzzel leg jij in de fietsenstalling van RKC?

Ajax gaat zaterdagavond in het Mandemakers Stadion de confrontatie aan met RKC Waalwijk. Na deze uitpot schakelt Ajax snel door naar Chelsea-thuis en ook de klassieker staat op de rol. Is RKC-uit daarom een duel waarbij je kunt rouleren of is dat juist geen goed plan? Wat zou jij doen als trainer van Ajax?

18 oktober 2019 - 15:21
ten-hags-elf-12002
Zet jij Neres en Álvarez op de bank of stel je ze juist op? © Pro Shots

Erik ten Hag moet het sowieso doen zonder Nico Tagliafico. De kleine Argentijnse krijger zit een schorsing uit en dus moet een oplossing worden gevonden voor de positie links achterin. Daley Blind...? Sergiño Dest op links...? Noussair Mazraoui op rechts...? Of andersom? Lisandro Martínez is natuurlijk ook een optie.

Maar wat doe je dan op het middenveld? Schuif je Donny van de Beek naar de controlerende rol en zet je Quincy Promes op tien? Gun je David Neres weer een plekje in de basis?

Er zijn weer genoeg keuzes te maken en dat is eigenlijk alleen maar ontzettend prettig. We zijn daarom bijzonder benieuwd wat jij Ten Hag zou adviseren als jij je zegje zou mogen doen. En je kunt je zegje doen, via onze app!

Feit is dat er met RKC-uit (zaterdag), Chelsea-thuis (woensdag) en Feyenoord-thuis (zondag) weer genoeg uitdagingen op het programma staan. Het is zaak iedereen zo fit en scherp mogelijk te houden. 

Met welke basiself trap jij deze reeks wedstrijden af? Als je onze app downloadt, kun je je eigen ideale opstelling tegen RKC maken. Zet onze app dus snel op je mobieltje! Gedaan? Mooi! Klik nu op het tabblad ‘de tribune’, selecteer RKC - Ajax en sleep daarna de spelers naar jouw gewenste plek op het veld.

Als je elf namen hebt geselecteerd, kun je jouw opstelling via social media delen met #tenhagself. Dat ziet er dan uit zoals je hieronder ziet.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >