Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Tagliafico pas laat met Argentinië naast Duitsland

De Ajacieden zijn uitgewaaierd om te spelen voor hun land. Dat geldt ook voor Nico Tagliafico. De Dapp’re Strijder van Ajax stond bij zijn Argentinië weer eens in de basis, dit keer in een ‘Testspiel’ tegen Duitsland. Het werd 2-2.

10 oktober 2019 - 09:08
tagliafico-argentinie-1200
Basiskracht Tagliafico in verhit duel met Brandt. © Pro Shots

Het is een uitslag waar de Zuid-Amerikanen mogelijk de meeste voldoening uit halen, want de Duitsers onder leiding van bondscoach Joachim Löw begonnen nog zo goed. De ploeg kwam nog op een 2-0-voorsprong door doelpunten van Serge Gnabry en Kai Havertz.

Dat was eigenlijk best knap, want de Duitsers speelden in Dortmund niet in de allerbeste formatie. Sterker nog, het was een veredelde B-ploeg, al ontbrak Lionel Messi dan weer bij de Argentijnen.

Toch kwamen Tagliafico en co na rust terug. Lucas Alario bracht ‘de spanning’ terug door halverwege de tweede helft de aansluitingstreffer te verzorgen. Het lukte Duitsland niet de overwinning over de streep te trekken, want in de slotfase werd het alsnog 2-2 door Lucas Ocampos.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >