Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop PEC Zwolle-uit

Het is tijd om de accu eventjes op te laden voor het volgende deel van het seizoen, maar het is ook zaak om enigszins te blijven opletten. Het is soms namelijk zaak om voorbereidingen te treffen. Nu bijvoorbeeld. De kaartverkoop voor het uitduel met PEC Zwolle staat op het punt van beginnen.

11 oktober 2019 - 14:39
info1920pecuitcar
Hopelijk kunnen de handjes tijdens PEC-uit weer in de lucht! © De Brouwer

De uitwedstrijd tegen PEC in het stadion met die stomme naam is verschoven naar de vrijdag. En de aftrap is vrijdag 1 november om 20.00 uur. Dit is gedaan om te zorgen dat Ajax goed uitgerust aan zijn hieropvolgende Europese wedstrijd kan beginnen en dat is in dit geval Chelsea-uit.

We hebben echter geleerd van Erik ten Hag dat de eerstvolgende wedstrijd het belangrijkst is en dit geldt net zo goed voor de eerstvolgende wedstrijd die in de verkoop gaat. Als je beschikt over een plusje op je nationale uitkaart, kun je vanaf zaterdag een kaartje halen.

Een kaartje voor het uitvak kost 13,95 euro en de vervoersregeling betreft een autocombi, wat erop neerkomt dat je gewoon naar het stadion kunt rijden om op het parkkeerterrein om te wisselen. Je dient een auto het liefst wel met enkele Ajacieden te delen, zodat alle 500 Ajacieden weer in het uitvak passen.

De verkoop krijgt zaterdag de 19e een vervolg, al zijn er dan vast niet veel kaartjes meer over. Het wordt tegen die tijd dan ook gewoon een ouderwetse loterij. De 19e is het ook mogelijk om je in te schrijven voor vervoer per handige SV Ajax-bus, voor als je je liever laat rijden richting Zwolle.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >