Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win kaartjes eredivisiehervatting Ajax - Heerenveen!

Eindelijk, eindelijk, eindelijk gaat alles weer van start. Ajax hervat zondag de titelstrijd tegen Heerenveen en om het seizoen met aspiraties te kunnen vervolgen, moet er gewonnen worden. Wij verloten kaartjes!

15 januari 2019 - 08:42
win-kaarten-ajax-heerenveen-1200

Ontmoetingen tussen Ajax en Heerenveen zijn altijd leuk en in Amsterdam lopen veel spelers rond met een verleden bij de Friese club. Zaak is wel dat er gewonnen wordt, wil Ajax de titelstrijd volledig in eigen hand houden.

Ajax zit nog altijd vol in de achtervolging en staat er ondanks de achterstand van twee punten beter voor, simpelweg omdat PSV nog op bezoek moet komen in de Arena.

De winterstop duurde lang. Heel erg lang! We zijn ontzettend blij dat de competitie weer gaat beginnen. Er wordt hoe dan ook heel wat gevraagd zondag om 16.45 uur van Erik ten Hag en zijn mannen.

Een valse start na de winterstop moeten we niet hebben. Daarom verloten we de tien setjes kaarten die we hebben het liefst onder enthousiastelingen.

Als jij zin hebt om Ajax aan te moedigen, raden we je aan om deel te nemen aan onze prijsvraag. We verloten zoals gezegd tien setjes en je kunt hieronder het juiste antwoord invullen. Doe dit wel voor donderdag 14.00 uur. De winnaars krijgen daarna bericht.

Prijsvraag: Noem alle spelers van het huidige Ajax (ook bij Jong) die een verleden hebben bij sc Heerenveen.

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Als je nog geen lid bent van de Supportersvereniging Ajax, sluit je dan snel aan! Je kunt dan meedoen aan de volgende prijsvraag en krijgt nog veel meer voordelen.

[gravityform id="203" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >