Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Win kaarten voor kwartfinale KNVB-beker tegen Heerenveen!

Ben je lid van Ajax Life of Ajax Jonge Schare...? Mooi, want dan raden we je aan even door te lezen. We geven namelijk kaarten weg voor de kwartfinale van de KNVB-beker tegen sc Heerenveen!

08 januari 2019 - 10:46
win-kaarten-kwartfinale-beker-1200

Nou ja, weggeven... Je moet er natuurlijk nog wel iets voor doen, namelijk het juiste antwoord insturen op de prijsvraag hieronder. We verloten in totaal tien setjes van twee kaarten, dus als je wint, dan kun je gezellig iemand meenemen. Dat is altijd fijn.

Prijsvraag: in de vorige ronde schakelde Ajax Roda JC uit bij de strafschoppenreeks. Welke Ajacied miste in die gewonnen reeks een strafschop?

De aftrap tussen Ajax en Heerenveen staat geprogrammeerd voor donderdag 24 januari, 20.45 uur. Wie weet ben jij erbij om Ajax te ondersteunen richting de halve finales. Dat zou mooi zijn, want het wordt wel weer eens tijd dat er een KNVB-beker naar Amsterdam komt.

De prijsvraag loopt tot en met zondag 13 januari en daarna nemen we contact op met de gelukkige winnaars. 

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Als je nog geen lid bent van de Supportersvereniging Ajax, sluit je dan snel aan! Je kunt dan meedoen aan de volgende prijsvraag en krijgt nog veel meer voordelen. Een halfjaarlidmaatschap kost nu slechts 14 euro.

[gravityform id="195" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >