Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ongelooflijk, maar waar: Ajax van veld geblazen tijdens klassieker

Toen je zondag rond 14.30 uur naar buiten keek, voelde je het al: het is geen Ajaxweer. Ajax voetbalt toch altijd het beste als het zonnetje schijnt en er geen druppel regen uit de lucht komt. De zon brak in eerste instantie nog door, maar daarna waanden de Ajacieden zich van de regen in de drup.

27 januari 2019 - 18:25
fotosfeyajacar

Het werd de meest pijnlijke klassieker sinds... Ja, sinds wanneer eigenlijk? Het gebeurt zelden tot nooit dat Feyenoord zes keer raak prikt tegen Ajax. Meestal is het andersom en dan zijn we nog boos ook omdat de score verder opgevoerd had moeten worden.

Dit keer was het andersom. Alles was andersom. Alsof beide ploegen van shirtje hadden gewisseld, zo groot leek de gedaanteverwisseling. En laten we eerlijk zijn: Ajax had met een nog zwaardere nederlaag naar huis gestuurd kunnen worden.

En dat terwijl de zon nog eventjes scheen, zowel letterlijk als figuurlijk. Helaas verdween die zon snel weer achter de wolken. Ergens zal die zon nog steeds wel schijnen, maar niet in Amsterdam. Als je met 6-2 op je kloten krijgt van de grote rivaal en de achterstand op de koppositie oploopt, blijkt de lucht donker. Zeer donker...

De foto's zijn van Pro Shots en De Brouwer.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >