Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

'Negentig minuten lang' als voorschot op de klassieker

Er zijn voorbeelden bekend van wedstrijden waarbij het uitvak invloed wist uit te oefenen op het verloop. Dat zit er zondag tijdens de klassieker niet in. Dan zitten de uitsupporters helaas voor de televisie. Gelukkig bestaat er zoiets als een laatste training. Check de sfeerbeelden!

26 januari 2019 - 20:02

Het is helaas alweer de zoveelste klassieker die wordt gespeeld voor een 'leeg' uitvak. Dan is de lol er snel vanaf, maar de belangen zijn en blijven natuurlijk groot. De eer van de stad staat op het spel en bovendien doet Ajax volop mee aan de kampioensrace. Deze horde moet worden genomen.

Wat kun je als uitvak dan nog wel doen? Je steun overbrengen tijdens de laatste training! Het begint inmiddels traditie te worden om die massaal te bezoeken en de spelers een laatste keer duidelijk te maken dat er morgen slechts een optie is: winnen!

En dus wordt er gezongen, gesprongen, gewoon lekker gek gedaan en hier en daar een fakkeltje afgestoken. Het zijn de vaste ingrediënten terwijl de selectie de puntjes op de i zet voor de reis richting Rotterdam. Wordt er teruggekeerd met drie punten in de tas?

Het antwoord volgt zondag rond de klok van 16.15 uur. Aan de supporters die op De Toekomst van de partij waren, zal het niet liggen. Die hebben hun best gedaan. Check de beelden maar van @Ventos. Als je meer wilt zien, check dan zijn YouTube-kanaal!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >