Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Fifa-toernooi van Ajax Jonge Schare! (VOL)

Het is weer tijd voor een Fifa-toernooi voor leden van Ajax Jonge Schare! We organiseren het toernooi zondag 10 februari in de Johan Cruijff Arena. Speel jij iedereen onder tafel? Meld je dan snel aan!

04 januari 2019 - 08:55

UPDATE: EVENEMENT IS VOLGEBOEKT

Bij het Fifa-toernooi gaan Jonge Schare-leden in de strijd aan met elkaar én de e-sporters van Ajax, zoals Dani Hagebeuk. We organiseren de competitie in het Ajaxstadion. Het toffe evenement begint om 9.30 uur en de finale is rond 15.00 uur gespeeld.

Tegen die tijd zijn er al veel mooie aanvallen, trucjes en combinaties uit de PlayStation-controllers geperst. Spektakel gegarandeerd, check het filmpje hierboven maar eens. 

We zijn ook nog druk met het regelen van Ajacieden die normaal op het veld actief zijn. Of zij ook komen, weten we pas op het laatste moment. Vorig jaar waren Matthijs de Ligt, Justin Kluivert en Donny van de Beek van de partij.

Er is plek voor 128 deelnemers, leden van Ajax Jonge Schare mogen één introducé meenemen. De introducé moet ook 12 t/m 17 jaar zijn en doet mee aan het toernooi. 

Het is in principe de bedoeling dat je zonder ouders/verzorgers komt. Maar mocht je van ver komen en geven je ouders je een lift, dan mogen ze mee naar binnen. Stuur wel even een mailtje naar jongeschare@svajax.nl als je een volwassene meeneemt.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >