Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Mascottes zien Ajax halve finale KNVB-beker halen!

Heuj, heuj, heuj! Ajax won donderdagavond met 3-1 van sc Heerenveen en staat in de halve finale van de KNVB-beker! Er zijn nog maar vier clubs over en daar is Ajax er dus eentje van.

25 januari 2019 - 09:43
AjaHee-Beker-1200

Het was hartstikke koud in de Johan Cruijff Arena, maar Ajax Kids Clubmascottes zijn stoere mascottes. Die schrik je niet af met een beetje vrieskou.

Dus natuurlijk waren onze prijswinnaartjes van de partij toen de spelers het veld op kwamen lopen. Hup, aan de hand van een van je helden richting de middenstip. Dat is spannend, want iedereen keek. De mensen in het stadion, maar ook de mensen thuis voor de buis.

Toen de wedstrijd begon, waren de onze mascottes al verhuisd naar een fijn plekje op de tribune. Daar zagen ze dat Ajax sterk speelde en makkelijk de halve finale haalde. Donny van de Beek maakte twee doelpunten en Noussair Mazraoui schoof het eerste doelpunt in het netje.

Er zijn nu nog vier clubs over in de beker: Ajax, Feyenoord, AZ en Willem II. De loting voor de halve finales wordt zaterdagavond gedaan. Spannend!

Nu kunnen we rustig vooruit kijken naar zondag. Dan speelt Ajax in Rotterdam tegen Feyenoord. Ook weer spannend. Maar laten we eerst nog even kort teruggaan naar donderdagavond met ons fotoverslag. 

De foto's hieronder zijn gemaakt door De Brouwer, onze vriend van de show.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >