Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Lekkere beelden van de eerste pogo van 2019!

Alles gaat altijd een beetje anders op bekeravondjes. Dan vergeet je bijvoorbeeld de teleurstelling van een paar dagen eerder en is het gewoon feest als de volgende ronde wordt bereikt. Precies dat is wat er gebeurde tijdens de tweede keer Ajax - sc Heerenveen.

25 januari 2019 - 14:31

De Ajacieden waren met 3-1 te sterk voor de gasten uit Friesland en waren eigenlijk heer en meester, al werd de tegenpartij nog een duwtje in de rug gegeven. Bijna was voor de tweede keer in vijf dagen tijd een inhaalrace opgestart.

Dat gebeurde gelukkig niet en daardoor bleef de fijne sfeer op de tribunes van de Johan Cruijff Arena dit keer wel intact. Het plaatje van een avondwedstrijd die winnend wordt afgesloten is pas helemaal ingekleurd bij een ingestarte pogo.

Het duurde eventjes, maart kort na het laatste fluitsignaal was de eerste pogo van 2019 dan toch echt een feit. Was het leuk? Ja, zeker! Waren we compleet uitgelaten en door het dolle heen? Nee, die pogo staat besteld voor een later moment dit voorjaar.

Desondanks blijven het fijne beelden, gemaakt door @Ventos. Gewoon om even lekker in te komen, omdat we weer zijn begonnen. Op naar een mooi Ajaxjaar!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >