Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Leden Kids Club beleven toch een leuk middagje Ajax

Ajax had een grote kans om PSV in te halen, maar het lukte niet... Het werd in de Johan Cruijff Arena 4-4 tegen Heerenveen en dus blijft Ajax tweede. Toch beleefden leden van de Ajax Kids Club een toffe middag.

21 januari 2019 - 11:26
ajax-heerenveen-1200

Misschien dat je papa of mama een beetje chagrijnig is vandaag en dat snappen we best. Misschien ben jij ook niet zo blij omdat Ajax zondag niet heeft gewonnen van Heerenveen.

PSV speelde gelijk in Emmen en dus had Ajax een grote kans om de eerste plek te pakken. Daarvoor moest het alleen wel winnen van Heerenveen. En precies dat lukte dus niet. Ajax maakte vier doelpunten, maar kreeg er ook net zo veel tegen. Tja, en dan speel je dus gelijk. Verdorie!

Toch zagen we gelukkig ook best veel lachende en vrolijke Ajaciedjes in de Arena. Twaalf prijswinnaars mochten met de spelers en met Lucky het veld op lopen. Dat zijn dingen die je nooit meer vergeet.

Ook onze prijswinnaartjes die mee mochten doen aan de Fun Games in de rust beleefden een toffe dag. Een doelpunt maken in de Johan Cruijff Arena, hoe ontzettend gaaf is dat? Nou precies, heel gaaf dus. 

Veel blije gezichten dus, al was daar na de wedstrijd niet meer zo veel van te zien. Ajax had gelijk gespeeld en het voelde een beetje alsof er verloren was. Auw.

We hebben wel mooie foto's voor jullie laten maken door fotograaf De Brouwer. Kijk je mee?

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2023/2024

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >