Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Hier is met wat vertraging de wallpaper van zondag...

Via een herkansing kun je een onvoldoende ongedaan maken. Zo werkt het tenminste op school, maar niet in de voetballerij. De onvoldoende van het eerste duel met Heerenveen (4-4) wordt niet uitgewist, maar Ajax toont de geleerde lessen tenminste in de praktijk.

25 januari 2019 - 11:01
Ajax-Heerenveen-beker2019_33-kopie

De waarde van een geleerde les kan soms groter zijn dan een toevalstreffer. Laten we hopen dat de halvefinalist dankzij de bekerzege op Heerenveen (3-1) weer op het juiste spoor zit. Als er zondag ook wordt gewonnen, heeft de ploeg alles nog steeds in eigen hand.

Nu ook natuurlijk, maar ondanks goede statistieken is een overwinning in de klassieker op voorhand nooit een zekerheidje. Althans, niet zo’n zekerheidje als je verwacht tijdens een optreden voor eigen publiek tegen Heerenveen.

De wallpaper van zondag komt dan ook met de nodige vertraging. En met het verkeerde logo. Maar daar valt nu niets aan meer aan te doen. We kunnen alleen maar hopen dat er in 2019 nog een heleboel wallpapers volgen. Zelfs nu we al weten dat Frenkie de Jong naar de volgende klas gaat.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >