Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ajax loopt ondanks mooi vooruitzicht weer in aloude val...

Het gebeurt dit seizoen niet al te vaak dat je een concurrent pijn kunt doen. Van zulke kansen moet je dus optimaal gebruik maken. Ajax kiest echter voor de moeilijke route naar hopelijk glorie en laat tegen sc Heerenveen (4-4) een kans op de koppositie liggen.

20 januari 2019 - 22:55
ajaheeopenercar

Het valt nog steeds maar moeilijk te bevatten wat er zondag tijdens negentig knotsgekke minuten allemaal gebeurde in de Johan Cruijff Arena. Het treffen met de Friezen deed een beetje denken aan de galavoorstelling tegen Bayern München (3-3), maar dan om precies de verkeerde redenen.

Er gebeurden toen de gekste dingen omdat Ajax op de toppen van zijn kunnen speelde, maar dit keer leek het eerder een foutenfestival. Een festival bovendien waar een beetje Ajacied een kater aan overhield, want Heerenveen counterde de thuisploeg dronken.

Ajax kreeg dit seizoen tot dusver amper een doelpunt tegen en nu maar liefst vier stuks. Op het verkeerde moment. Sterker nog, een slechter moment had er niet voor kunnen worden uitgekozen. Wat tegen FC Utrecht nog zo goed lukte – een wedstrijd killen – ging nu helemaal mis.

Ondanks het gevoel als er een nederlaag is geleden, valt de schade gelukkig mee. Er is in feite niets veranderd aan de situatie in de top van de eredivisie, alleen is het niet gelukt om bonuspunten te scoren.

Tijd dus voor de foto’s van De Brouwer en Pro Shots.

De stembussen voor Ajacied van de Wedstrijd zijn geopend, maar we kunnen ons best voorstellen dat je een keertje overslaat. Of je moet een proteststem willen uitbrengen, dat kan ook.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >