Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Win een plek als Dapp're Schrijver bij Ajax - Fortuna Sittard!

De kans dat je Feyenoord - Ajax gaat kijken is natuurlijk best groot. Wij maken de klassieker nog een beetje interessanter voor jou als lid van Ajax Jonge Schare... Schrijf een gaaf wedstrijdverslag en wie weet ben jij bij Ajax - Fortuna Sittard onze Dapp’re Schrijver.

18 januari 2019 - 09:00
Sinkgraven-1200-dappre-schrijver
Jasper Lindenbergh was een van de eerdere Dapp're Schrijvers. © De Brouwer

Maak jij tijdens het kijken van Ajaxwedstrijden altijd goede grappen of heb je juist een scherpe analyse in huis en zie je gelijk waar het allemaal beter moet? Schuilt er een ware sportjournalist in jou?

Schrijf het op! Wie weet mag jij dan zondag 10 maart meelopen met de redactie van Ajax Life, bij Ajax - Fortuna Sittard. Zit op de perstribune, ga naar de persconferentie van Erik ten Hag of interview een Ajaxspeler in de mixed zone. Hoe onwijs gaaf is dat...? Zoiets maak je niet snel mee natuurlijk.

Wat is precies de bedoeling?
Om kans te maken op de titel Dapp’re Schrijver moet je een verslag schrijven over Feyenoord - Ajax. Deze wedstrijd wordt gespeeld op zondag 27 januari. Het verslag moet niet langer zijn dan 500 woorden. Bij het kiezen van het beste verslag kijken we naar creativiteit, humor en schrijfstijl. Ook taalfouten horen niet in je verslag thuis!

Mail je artikel uiterlijk vrijdag 1 februari naar jongeschare@svajax.nl. De winnaar maken we kort erna bekend. Het winnende verslag krijgt natuurlijk ook een mooie plek op onze website en delen we via onze sociale mediakanalen.

We zijn benieuwd. Heel veel succes!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >