Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Win kaartjes voor Ajax - VVV-Venlo!

We hadden gehoopt hier een mooie verhandeling neer te zetten over een ontzettend spannende titelrace. De stand van zaken is helaas ietwat veranderd, als gevolg van het debacle in De Kuip. Het blijft echter onveranderd dat we kaartjes verloten voor Ajax - VVV-Venlo.

29 januari 2019 - 16:47
prijsvraagajavvvcar
Het sfeertje zal zaterdag iets minder uitgelaten zijn. © Pro Shots

Er staat Ajax zaterdag een thuiswedstrijd te wachten waarvan we hopen dat het de herstart wordt van 2019. Herstarten is nodig omdat de boel tijdens de eerste twee potjes nogal in de soep liep. Slechts één puntje, tien tegentreffers. Dat werk.

De kampioenskansen zijn geslonken, maar er hoeft nog niets definitief verloren te zijn. De nederlaag uit tegen PSV (3-0) bleek best ergens goed voor en laten we hopen dat dit opnieuw het geval zal zijn. Heb jij zin om zaterdag naar Ajax te gaan? Doe dan mee aan onze prijsvraag!

We verloten tien setjes kaarten voor de wedstrijd die 19.45 uur begint. Het wordt voor Ajax zaak het goede gevoel terug te vinden en als jij daarbij wilt helpen door de ploeg aan te moedigen, gunnen we jouw de kaartjes van harte! De prijsvraag loopt tot donderdag 12.00 uur en daarna nemen we contact op met de winnaars.

Wie scoorde(n) er tijdens de editie van 2012 toen Ajax - VVV de kampioenswedstrijd was?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Als je nog geen lid bent van de Supportersvereniging Ajax, sluit je dan snel aan! Je kunt dan meedoen aan de volgende prijsvraag en krijgt nog veel meer voordelen.

[gravityform id="212" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >