Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voor 15 euro naar Ajax - Heerenveen! (UITVERKOCHT)

Als jonge Ajaxsupporter heb je niet altijd veel geld te besteden. Precies daarom hebben wij voor leden van Ajax Jonge Schare onze Laatste Kaarten Actie bedacht!

11 januari 2019 - 15:29
ajs-heerenveen-1200
Steun jij Ajax in de Arena als Heerenveen op bezoek komt? © De Brouwer

UPDATE: DEZE ACTIE IS UITVERKOCHT

Met deze actie doen we kaartjes van de hand voor de helft van de prijs. Als jij voor een leuk prijsje naar Ajax wilt, moet je nu dus effe goed opletten. En daarna je slag slaan! De wedstrijd tegen de Friezen wordt gespeeld op zondag 20 januari en begint om 16.45 uur.

We doen de tickets in de verkoop onder de noemer Laatste Kaarten Actie. Normaal betaal je ruim 30 euro voor deze kaartjes. De bijbehorende stoelen bevinden zich in vak 407 of 409. Het gaat trouwens om dertig kaartjes die we via deze manier verkopen voor het duel met Heerenveen.

Omdat de kaartjes vaak snel weg zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van de Johan Cruijff Arena. Je naam staat daar op een envelop! Wees er snel bij, want op is echt op.

We herhalen het nog een keer voor de zekerheid: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare.

Wil jij in de toekomst ook gebruik kunnen maken van laatste kaarten acties en alle andere voordelen van een Jonge Schare-lidmaatschap? Sluit je dan snel aan!

[gravityform id="197" title="false" description="false"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >