Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: bekerwedstrijd Ajax - Heerenveen te zien op open net

We kunnen niet echt spreken van een herkansing, maar we zijn wel degelijk benieuwd of Ajax nu wel weet te winnen van sc Heerenveen. Vak na vak ging extra open in de Johan Cruijff Arena voor dit bekerpotje, maar er zijn ook andere manieren om de boel te volgen.

24 januari 2019 - 16:42
tvtipajaheecar
Ajax moet zich nu wel zien te ontworstelen aan de Friezen. © Pro Shots

Ajax en Heerenveen treffen elkaar bij de laatste acht van het KNVB-bekertoernooi en als vanzelf staat er dus een ticket voor de halve finales op het spel. Het lukte Ajax voor het eerst sinds tijden om te overwinteren en nu willen we meer!

We hopen ook dat de tweede wedstrijd tussen Ajax en Heerenveen binnen vijf dagen iets minder spectaculair wordt dan de 4-4. Het ging toen alle kanten op. Als je benieuwd bent hoe Ajax het er dit keer vanaf brengt, zijn er diverse manieren om alles te volgen.

Goed om te weten: de wedstrijd wordt vanaf 20.45 uur uitgezonden door Fox Sports, maar die zender heeft tegenwoordig ook een open kanaal. En op dat open kanaal valt Ajax donderdag te volgen! Dat is goed nieuws als je geen abonnement hebt bij Fox.

Als je televisie afneemt bij Ziggo, moet je afstemmen op kanaal 11. Zit je bij KPN? Stem de kijkbuis dan af op kanaal 14. Dit is natuurlijk nog niet alles, er zijn meer manieren om de verrichtingen van Ajax in de gaten te houden: bijvoorbeeld NPO Radio 1.

De mannetjes van de radio zitten evengoed om 20.45 uur klaar. Net als wij van @ajaxlife! We gaan voor jullie Twitteren, Facebooken en Instagrammen. Klik op de betreffende linkjes om ons via jouw favoriete kanaal te volgen.

Tot vanavond!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >