Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: puzzelen in De Kuip!

Ja hallo, we komen even bij jullie uit als het gaat om de opstelling van Ajax, zondag tegen Feyenoord. Er moet namelijk een resultaat behaald worden en dat zonder de geblesseerde Nico Tagliafico. Hoe lossen jullie dat op?

25 januari 2019 - 17:30
magallan-ten-hags-elf-1200-feyenoord
Wij staan er niet van te kijken als Magallán zondag speelt. © Ajax Images

Tijdens de persconferentie in aanloop naar de klassieker was Erik ten Hag klip en klaar: Tagliafico doet zondag niet mee. Dat is nogal vervelend, maar het is niet anders. Een ander moet het dan maar doen op linksachter in De Kuip.

Maar wie...? Dat is de vraag die we graag bij jou parkeren. Laat de trainer maar eens in jezelf los, hup!

Jij kunt Ten Hag namelijk voorzien van een stukje waardevol advies. Met onze handige app kun je jouw basisopstelling voor zondag samenstellen en delen met andere Ajaxsupporters of je vrienden. Heb je onze app nog niet? Zet ‘m dan snel op je telefoon!

Gedaan? Mooi! Ga dan naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de wedstrijd tegen Feyenoord uit, om vervolgens alle spelers richting de juiste positie te slepen en de tactiek te bepalen.

Was jij bijvoorbeeld te spreken over Lisandro Magallán tegen Heerenveen? Nou, dan stel je hem op. De Argentijn is met zijn ervaringen tijdens Boca Juniors - River Plate qua entourage wel wat gewend. Die krijg je vast niet gek met een klassieker. Maar goed, jij bepaalt!

Als je klaar bent, dan is het een kwestie van je opstelling delen via sociale media met de hashtag #tenhagself. Zeker weten dat jouw opstelling uitnodigt tot de nodige voetbaldiscussies. Altijd mooi!

We zijn benieuwd naar jullie creaties!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >