Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hags elf: hoe los jij de absentie van Tagliafico op?

Ajax hervat zondag in eigen huis de competitie tegen sc Heerenveen. Erik ten Hag kan niet beschikken over een geblesseerde Nico Tagliafico. Hoe lost de trainer dat op? Misschien kun jij een handje helpen?

19 januari 2019 - 14:32
TenHagsElfTagliafico
Nico moet helaas toekijken vanaf de tribune, maar wie wordt zijn vervanger? © Pro Shots

Ajax moet het tegen Heerenveen doen zonder Tagliafico. Aanhoudende knieklachten houden de Argentijn tijdens de competitiehervatting aan de kant. Max Wöber gold vaak als potentiele vervanger, maar die zit nu in Spanje. Hoe los jij de absentie van Tagliafico op?

De van een blessure teruggekeerde Daley Sinkgraven lijkt de meest voor de hand liggende optie. Zie jij dat ook zo of durf jij winteraankoop Lisandro Magallán voor de leeuwen te gooien? Dat zou betekenen dat Magallán centraal speelt en Daley Blind verhuist naar de linksbackpositie.

Tijdens de oefenwedstrijd tegen Sao Paulo speelde Ajax zelfs met Noussair Mazraoui als linksachter. Kortom, een boel opties dus! We leggen de bal even in jouw hoek, want jij kunt jouw basisopstelling samenstellen met onze handige app. Heb je deze nog niet? Zet ‘m dan snel op je telefoon!

Ga naar het tabblad ‘de tribune’ en kies de wedstrijd tegen Heerenveen uit. Verzin een tactiek en sleep de poppetjes naar de juiste plek. Deel vervolgens jouw tactieken met de buitenwereld, door deze te delen via sociale media en de hashtag #tenhagself.

We zijn heel benieuwd naar jullie vondsten!

https://twitter.com/SublimeSchone/status/1086271030182633478

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >