Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ten Hag beloont De Wit met definitieve plek in A-selectie

Dani de Wit is beloond met promotie naar de A-selectie. Trainer Erik ten Hag is flink in zijn nopjes over de ontwikkeling van de middenvelder, die volgens hem altijd voorop in de strijd gaat.

11 januari 2019 - 10:49
de-wit-1200
Met zijn werklust kan De Wit zijn trainer wel bekoren. © Pro Shots

“Dani heeft altijd keihard gewerkt en deze promotie zelf afgedwongen,” vertelde Ten Hag bij Ajax TV. “Over passie gesproken. Hij heeft laten zien dat hij in deze selectie hoort. Spirit, motivatie, vechtlust, altijd zijn waar het gevaarlijk wordt. Dat is allemaal De Wit,” stak de trainer de loftrompet.
 
De twintigjarige De Wit speelde zijn wedstrijden vooral bij Jong Ajax, maar zat bij het eerste elftal al regelmatig op de bank en kreeg zo nu en dan zijn invalbeurtjes. Hij viel dit seizoen bijvoorbeeld al in tegen Feyenoord en Bayern München. De Wit heeft in Amsterdam een contract tot de zomer van 2020.
 
De gedreven middenvelder kwam dit seizoen driemaal in de Champions League tot speelminuten en kreeg twee keer speeltijd in de eredivisie en de KNVB-beker. Tegen Flamengo schoot hij raak vanaf de strafschopstip in de verloren penaltyreeks.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >