Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Oproep: welke Ajacied wil in onze rubriek Uitgelicht?

Ook wij zijn bezig om de selectie voor de tweede seizoenshelft rond te maken. En dat doen we het liefst een beetje bijtijds. We zijn op zoek naar aanmeldingen voor onze vaste rubriek ‘Uitgelicht’. Als het jou wel wat lijkt om uitgelicht te worden, let dan nu op.

14 januari 2019 - 12:16
uitgelicht-1200
Wil jij ook wel eens je mening geven in onze krant...? © Ajax Life

We zijn op zoek naar Ajacieden die het leuk vinden om iets over zichzelf, hun liefde voor Ajax en de actualiteit rond de club te vertellen. Er speelt rond Ajax altijd wel iets en een Ajacied zit nooit om een mening verlegen, dus dat moet wel lukken.

Een belangrijke voorwaarde is dat je bent aangesloten bij de Supportersvereniging Ajax. Het zou ook een beetje raar zijn om iemand in het zonnetje te zetten die helemaal geen lid is van onze vereniging, nietwaar?

Het is wel de bedoeling dat er een foto bij de vragen en antwoorden komt te staan, anders is het uitlichten niet compleet. Als je een leuke Ajaxfoto van jezelf hebt of kunt (laten) maken, plaatsen we die vervolgens bij de tekst.

Check anders even pagina 4 van de laatste krant, die laatst werd bezorgd. Dan weet je precies wat we bedoelen. Je kunt je aanmelden voor ‘Uitgelicht’ door het onderstaande formulier in te vullen! Wie weet nemen we dan contact met je op.

[gravityform id="202" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >