Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Nieuwe kleding voor stewards Johan Cruijff Arena

Het stadion van Ajax draagt nu al een poosje de naam van Johan Cruijff, maar stewards liepen nog altijd in oude kleding rond. Daarop stond nog het logo van de Amsterdam Arena. Dit is vanaf zondag tijdens Ajax - Heerenveen verleden tijd.

17 januari 2019 - 15:44
foto-2-steward-ArenA-1200
Bij de wijziging van de stadionnaam hoort ook nieuwe kledij. © Johan Cruijff Arena

Ajax hervat zondag de competitie tegen Heerenveen. De titelstrijd wordt dan eindelijk heropend en mogelijk valt je iets op als je stewards van de Johan Cruijff Arena ziet lopen. Ze zijn vanaf zondag namelijk volledig gestoken in nieuwe kleding. 

Volgens het stadion is alle nieuwe kleding met de grootste zorg uitgezocht. Vooral belangrijk: de Arena-stewards zijn voor bezoekers goed zichtbaar en herkenbaar in hun rol als steward van de Johan Cruijff Arena. En het nieuwe stadionlogo is natuurlijk keurig netjes op de rechterborst gedrukt.

De oude kleding krijgt overigens een soort van tweede leven. Van ruim 300 stewards wordt de oude kleding grotendeels gerecycled en verwerkt tot onder andere nieuwe kleding en autostoelen.

 

 

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >