Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Labyad hoopt Ten Hag te overtuigen om hem meer speelminuten te geven

Zakaria Labyad hoopt Erik ten Hag gedurende het trainingskamp in Florida te overtuigen van zijn kunsten. De middenvelder komt tot op heden nog niet veel aan spelen toe, maar hoopt de Ajaxtrainer op andere gedachten te brengen.

12 januari 2019 - 17:04
Labyad
Labyad wil dominanter en energieker worden. © Pro Shots

Labyad speelde donderdagnacht met Ajax tegen Flamengo in de Florida Cup (2-2) en liet zich gelijk zien door te scoren. "Dit zijn mooie en goede wedstrijden om jezelf te laten zien. Ik denk dat ik dat ook heb gedaan," zegt Labyad na afloop voor de camera van de NOS.

Sinds zijn komst is het Labyad nog niet gelukt om een basisplek in Amsterdam te veroveren. De middenvelder moet het vooral doen met invalbeurten en bekerpotjes. Toch geeft Labyad de hoop niet op. "Het is moeilijk, maar ik denk dat ik er positief in sta.”

Tijdens het trainingskamp in Florida wil Labyad werken aan zijn verbeterpunten, om zo in de tweede seizoenshelft een grotere rol van betekenis te kunnen spelen. “Het gaat dan om de dominantie en de energie die je in een wedstrijd moet stoppen om kansen te creëren en om te vechten voor je team.”

"Voor Ajax spelen is een van de mooiste dingen die je kan overkomen in Nederland. Daar ben ik ook enorm trots en blij om. Ik ga keihard mijn best doen om de trainer daarvan te overtuigen en om meer speelminuten te krijgen," sluit Labyad af.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin. Nu inclusief Ajax-mondkapje (t.w.v. 6,95 euro).

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >