Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste training voor Klassieker deels open voor supporters

Ajax werkt zaterdag 26 januari op de Toekomst de laatste training af voor de Klassieker. De oefensessie is gedeeltelijk open voor publiek, maar er worden geen activiteiten gepland zoals een handtekeningensessie.

23 januari 2019 - 10:10
training-klassieker-1200
Ben jij er zaterdag ook bij om de Ajacieden een hart onder de riem te steken? © Pro Shots

De training begint ongeveer 10:30 uur op het hoofdveld van de Toekomst. Supporters zijn welkom het eerste deel van de oefensessie bij te wonen. Het tweede deel van de training gaat achter gesloten deuren verder op een ander veld, zonder pottenkijkers. Bezoekers die met de auto komen, kunnen voor 3 euro parkeren op het terrein van Borchland.

Ajax vraagt speciaal aandacht voor het bezit en het afsteken van vuurwerk op sportpark de Toekomst. Dit is bij wet verboden, zo waarschuwt de club op de eigen website. Bij het overtreden hiervan kunnen sancties worden opgelegd. Extra hard zingen en springen dus maar! Daar blijf je immers ook een beetje warm van, nietwaar?

De aftrap van Feyenoord - Ajax staat zondag gepland voor 14.30 uur en het duel staat onder leiding van scheidsrechter Danny Makkelie.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >