Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Laatste Kaarten Actie Ajax - VVV! [UITVERKOCHT]

Ajax speelt zaterdagavond 2 februari thuis tegen VVV-Venlo. Met onze Laatste Kaarten Actie kun jij daar als Ajax Jonge Schare-lid voor slechts 15 euro bij zijn!

25 januari 2019 - 16:48
lka-aja-vvv-1200
Schreeuw jij Ajax naar een overwinning op VVV-Venlo? © De Brouwer

UPDATE: de Laatste Kaarten Actie voor Ajax - VVV is UITVERKOCHT.

Als de spelersbus vanuit Venlo richting Amsterdam rolt, dan ben jij misschien al onderweg naar de Johan Cruijff Arena. Wedstrijden op de zaterdagavond hebben toch altijd iets bijzonders.

Voor een prima bedrag kunnen Ajax Jonge Schare-leden de spelers naar de overwinning schreeuwen. Als AJS-lid krijg je bij ons namelijk 50 procent korting. Een kaartje voor 15 euro, dat lijkt ons een prima investering in een hopelijk toffe avond.  

En Ajax kan jouw steun prima gebruiken. Eerder dit seizoen ging het maar net goed in Venlo. Ajax nam de drie punten mee via een raak geschoten penalty door Dusan Tadic in de 88ste minuut. Zo spannend moet het dit keer maar niet worden, wat ons betreft.

De kaarten zijn voor vak 407 of vak 409 en we hebben er dertig in de aanbieding. De aftrap is dus zaterdag 2 februari om 19.45 uur in de Johan Cruijff Arena.

Omdat de kaartjes vaak populair zijn, hebben we een maximum ingesteld van twee per AJS-lid. Je kunt de kaartjes op de wedstrijddag ophalen bij de hoofdingang van het stadion.

Om misverstanden te voorkomen: de kaarten zijn alleen te koop voor leden van Ajax Jonge Schare. Nog geen lid? Aanmelden kan hier.

[su_shop_link url="https://www.ajaxlife.nl/product/laatste-kaarten-actie-ajax-vvv-2-februari-2019/" button_text="Bestel hier je kaarten"][/su_shop_link]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >