Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Jawel, Magallán dan nu echt eindelijk Ajacied!

Hèhè, het is dan eindelijk zover: Lisandro Magallán mag zichzelf dan nu toch echt Ajacied noemen!

02 januari 2019 - 16:16
magallan-1200-binnen
Deze foto op Schiphol had Ajax al een poosje op de plank liggen. © Ajax Images

Ajax heeft overeenstemming bereikt met de 25-jarige centrale verdediger en diens werkgever Boca Juniors. De rechtsbenige Argentijn tekende een contract dat per 1 januari 2019 is ingegaan en een looptijd heeft van 4,5 jaar.

Daarmee staat de landgenoot van Nico Tagliafico tot de zomer van 2023 op de loonlijst bij Ajax.

Het duurde lang voor de overgang van Magallán, die ook in het bezit is van een Italiaans paspoort, officieel rond was. Afgelopen zomer was hij al op sportpark De Toekomst, waar hij aan een medische keuring werd onderworpen.

Toch ging er een tijdelijke streep door de overgang, omdat Ajax en Boca Juniors er niet uitkwamen met elkaar. Ajax bleef echter vast van plan om de deal alsnog te laten rondkomen. Uitstel werd dus geen afstel.

De 1 meter 81 lange verdediger komt al deze winterstop naar Amsterdam. Sterker nog: hij sluit direct aan bij het trainingskamp van Ajax in Florida van 5 tot en met 12 januari.

Hij bewandelt daarmee dezelfde route als Tagliafico, die halverwege seizoen 2017/2018 werd aangetrokken en direct een versterking bleek. Met de transfer speelt Ajax alvast in op het volgende seizoen, aangezien Matthijs de Ligt vrijwel zeker vertrekt.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >