Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Heracles-uit

De eredivisie staat weer op het punt van beginnen en dus kunnen we steeds meer handige informatie delen. Wat te denken van de verkoopinfo voor Heracles-uit?

18 januari 2019 - 16:24
heracles-uit-1200
Als je vlaggen meeneemt, dan voel je je overal thuis, ook in Almelo. © De Brouwer

De wedstrijd in Almelo staat geprogrammeerd voor zaterdag 9 februari. De bal gaat rollen om 18.30 uur. In totaal zijn er vijfhonderd kaarten beschikbaar voor de trip naar het Polmanstadion. De verkoop start 19 januari om 10.00 uur voor uitkaarthouders met een plusje achter hun naam. Een week later zijn de reguliere uitkaarthouders aan de beurt.

Een kaartje kost 19,95 euro en er geldt een verplichte autocombi. Daar hangt wel een kleine voorwaarde aan: vanwege beperkte parkeermogelijkheden bij het stadion, moet je met minimaal drie medesupporters per auto afreizen.

Is de auto niet handig voor jou, dan is het goed om te weten dat SV Ajax busreizen organiseert. Onze bussen reiden vanaf de opstapplaatsen Amsterdam (Middenweg), Almere, Den Bosch en Leiden. Voor ons busvervoer kun je je vanaf zaterdag 26 januari (10.00 uur) inschrijven. Hou daarvoor onze site en socials in de gaten.

Check hier alle overige verkoopinfo en het volledige verkoopschema, zodat je weet wanneer wie precies aan de beurt is om een kaartje aan te schaffen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >