Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Bustrip

Handige SV Ajax-bussen zetten koers naar Heracles-uit!

We kunnen ons voorstellen dat je in het weekeinde van de klassieker geen interesse hebt in een andere uitwedstrijd. Maar misschien is het goed toch wat aandacht te reserveren. De verkoop voor het uitduel met Heracles Almelo gaat namelijk een volgende fase in!

25 januari 2019 - 17:17
handigbusherajacar
Heracles wordt het enige uitduel met publiek in de eerste twee maanden van 2019. © De Brouwer

De uitwedstrijd tegen Heracles staat op de planning voor zaterdag 9 februari. Die dag wordt het enige uitduel gespeeld dat we in de eerste twee maanden van 2019 mogen bijwonen. Eerst bij Feyenoord en later ADO Den Haag zijn geen uitsupporters welkom.

Dit maakt Heracles-uit voor de 500 welkome uitfans net even een tikkie specialer. De kaartverkoop is inmiddels gestart voor Ajacieden met voorrang op hun uitkaart, gewone uitkaarthouders zijn zaterdag om 10.00 uur aan de beurt. Dan opent ook de inschrijving voor onze busreizen.

Een kaartje voor Heracles-uit kost 19,95 euro en hoewel er sprake is van een autocombi kun je er ook voor kiezen in de bus te stappen. Er staan bussen klaar op de Middenweg (17), maar ook bij station Sloterdijk (10), in Almere/Duivendrecht (10), Den Bosch (21) en Leiden (20). De getallen tussen haakjes staan voor het aantal vrije stoelen.

Aangezien het niet gaat om een verplichte buscombi, wordt er een eigen bijdrage verwacht. Als je lid bent van de Supportersvereniging Ajax moet je een tientje lappen voor een retourtje Almelo, niet-leden betalen 15 euro.

Omdat er tijdens de eerste seizoenshelft nogal wat problemen waren met het aanmelden voor busreizen, gaat het nu iets anders. Je kunt op de onderstaande link klikken en dan is het zaterdag vanaf 10.00 uur mogelijk om je aan te melden voor de busreizen.

Succes gewenst met de loterij!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >