Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Geen kaartje? Kijk Ajax - Real Madrid in Ziggo Dome!

Leden van SV Ajax kregen donderdag - na de nodige technische storingen - de kans een kaartje te kopen voor Ajax - Real Madrid. Het werd zoals verwacht een loterij. Ajax organiseert echter iets bijzonders voor hen die naast een kaartje grepen.

17 januari 2019 - 18:18
viewing-party-1200
Zien we dit soort beelden ook tijdens Ajax - Real...? © Pro Shots

UPDATE 21 januari: alle gratis 3000 kaarten zijn onder onze leden verloot. Kaartjes zijn nog wel te krijgen via de officiële Ajax Online Ticketshop en kosten 20 euro.

Ajax zorgt er namelijk voor dat de wedstrijd tegen Real Madrid live op groot scherm is te zien in de Ziggo Dome naast de Arena. Ook organiseert de club er een aantrekkelijk programma omheen.

Natuurlijk wil iedereen graag in het stadion kijken naar het duel met Real. Maar ja, de vraag is veel groter dan het aanbod, zo veel is wel duidelijk. De kaartverkoop ging hard en niet alle supporters kregen een kans een kaartje te bemachtigen...

Samen de wedstrijd op groot scherm bekijken in de Ziggo Dome is daarom best een tof alternatief. Ajax zorgt voor een propvol programma met artiesten, oud-spelers, mede-Ajacieden en een groot scherm waarop de wedstrijd wordt vertoond.

De deuren van de Ziggo Dome openen op de wedstrijddag om 18.30 uur en het programma start om 20.00 uur. Artiesten als DJ Wildstylez, Peter Beense, Lenny Keylard en Diggy Dex trappen de avond af.

Ruben Nicolai en oud-Ajacieden Rafael van der Vaart, Michael Reiziger, Sjaak Swart en John Heitinga verzorgen de voorbeschouwing. Optredens en voorbeschouwing worden afgewisseld met live kijkjes achter de schermen in het stadion. Om 21.00 uur wordt op groot scherm live de wedstrijd vertoond.

Kaarten via officiële Ajax Ticketshop
Kaartjes zijn te krijgen via de officiële Ajax Online Ticketshop en kosten 20 euro, maar wij verloten ook kaartjes.

SV Ajax geeft 3000 kaarten weg aan leden!
Als Supportersvereniging Ajax hebben we 3000 kaarten bij de club afgenomen en deze verloten we gratis onder onze trouwe leden die mogelijk naast een kaartje grepen. Het gaat om 500 zitplekken en 2500 staanplekken. Het gaat om setjes van twee kaarten. Meld je aan via onderstaand formulier.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >