Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Doe mee aan het KNVB-supportersonderzoek

Sinds 2009 voert KNVB Expertise het zogeheten ‘Fan Onderzoek’ uit. De resultaten helpen Nederlandse clubs inzicht te krijgen in de wensen en tevredenheid van hun supporters.

04 januari 2019 - 11:12
fan-onderzoek-knvb-1200
Als het om stadionbezoek gaat, dan blijven dit fijne plaatjes. © De Brouwer

Ook dit jaar kun je weer meedoen aan het onderzoek. De bond voert dit uit namens de Eredivisie, Keuken Kampioen Divisie en alle Nederlandse betaaldvoetbalclubs. In voorgaande jaren deden steeds ruim 50.000 supporters mee aan de online vragenlijst. Het invullen van de vragen neemt zo’n tien minuten in beslag.

Je krijgt in elk geval de kans om uitgebreid je mening te geven over tal van zaken over het reilen en zeilen bij jouw club, als het gaat om het bezoeken van wedstrijden en dergelijke. Je kunt bijvoorbeeld aangeven wat je anders zou willen zien en hopelijk kan Ajax daar zijn voordeel mee doen.

De vragen gaan over van alles: eten en drinken in het stadion, prijzen van horeca, losse kaartjes en seizoenkaarten, parkeergelegenheid rond het stadion, bereikbaarheid, sfeer in het stadion, veiligheid, de controle bij toegangspoorten, toiletvoorzieningen, communicatie vanuit Ajax en ga zo maar door.

Het onderzoek wordt uitgevoerd door onafhankelijk marktonderzoekbureau Blauw Reseach en zij gaan uiteraard vertrouwelijk om met de informatie die zijn binnenkrijgen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >