Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Ajax met Magallán, Traoré en Veltman naar Florida

Ajax is zaterdagochtend vanaf Schiphol vertrokken naar het trainingskamp in Florida. Aanwinsten Lisandro Magallán en Lassina Traoré zijn in Orlando van de partij, evenals de van een blessure teruggekeerde Joël Veltman.

05 januari 2019 - 12:30
MagallanSchiphol
We zijn benieuwd wat we van Magallán gaan zien! © Ajax Images

Voor Veltman is het zijn eerste trainingskamp sinds zijn zware knieblessure. Kersverse aankoop Magallán sluit voor het eerst aan bij de ploeg van Erik ten Hag, waar Traoré tijdens zijn stage bij Ajax al eens kennis maakte met de selectie.  

Naast de aanwinsten, stapten ook verschillende talenten in het vliegtuig richting Amerika. Issam El Maach, Jurgen Ekkelenkamp, Ryan Gravenberch, Victor Jensen, Noa Lang en Mitchel Bakker mogen hun kunsten laten zien in Florida.

Ajax verblijft tot en met zaterdag 12 januari in Orlando, waar de ploeg zich voorbereidt op de tweede seizoenshelft. Naast de negen trainingen die staan ingepland, doet Ajax ook mee aan de Florida Cup. Tijdens dat toernooi neemt de ploeg het op tegen zowel Flamengo als Sao Paulo.

De wedstrijd tegen Flamengo wordt in de nacht van donderdag 10 op vrijdag 11 januari (1.00 uur Nederlandse tijd) gespeeld. Een dag later op zaterdag 12 januari om 19.00 uur Nederlandse tijd is Sao Paulo de tegenstander. Beide wedstrijden worden live op Ziggo Sport uitgezonden.

https://www.instagram.com/p/BsPxJ0MgfKc/

https://twitter.com/AFCAjax/status/1081462813548269569

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15,-* lid voor seizoen 2021/2022

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen te winnen!

Lid worden >