Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Fotoverslag

Ajax Legends vermaken publiek in Universal Studios

Ajax is in Amerika en dat zullen we weten ook. Temidden van grote achtbanen en gespuis als Spongebob en de Minions speelden een groepje Ajax Legends een tof toernooitje in Universal Studios.

09 januari 2019 - 09:22
1200-legends-toernooi
Dit is een, ja inderdaad, goed stel! © Pro Shots

Edwin van der Sar, Richard Witschge, Aron Winter, de in LA woonachtige Mario Melchiot en de Amerikaanse oud-Ajacied John O'Brien vormen samen een gelegenheidsteam dat het opneemt tegen Sao Paulo. Ook 'kit man' Randy mocht met de Ajacieden meedoen.

Terwijl de achtbanen op de achtergrond de wagentjes door de loopings stuwen, vallen de doelpunten als rijpe appelen. Witschge maakt wel een heel fraai en subtiel doelpunt en dat kan op veel goedkeuring rekenen van de A-selectie die langs de boarding staat toe te kijken.

Ajax verliest met 5-4 van de 'Sao Paulo Legends', maar dat maakt allemaal niks uit. Plezier staat immers voorop, al zien we Van der Sar nog een paar serieus knappe reddingen verrichten. De reflexen van Ajax' algemeen directeur zijn nog altijd best in orde!

Hieronder vind je een fotoverslagje van het toernooi. De plaatjes zijn geschoten door Pro Shots en Ajax Images.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €7,50* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Word ook lid! >