Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Uitvak onderbreekt het zingen... om te juichen!

We verwachten tegenwoordig een heleboel van Ajax, maar een doelpunt in de tweede minuut? Dat staat niet per definitie in het draaiboek. Toch was het uitduel met Vitesse amper onderweg of de handjes konden al in de lucht!

03 september 2018 - 16:21

We waren in de tweede minuut druk aan het zingen om de thuisfans te laten weten dat het uitvak aanwezig was, maar dit hele gebeuren werd even in de wacht gezet. Dit alles gebeurde via de linker van Hakim Ziyech, die maar eens besloot uit te halen.

Ziyech haalde niet zomaar uit, hij scoorde ook! Het was niet het allerbeste afstandsschot ooit van de nummer 22, maar de bal hobbelde pardoes voorbij de keeper in het zijnet van het doel!

Het uitvak stond een kleine 125 meter verderop toe te kijken en dan moet je toch altijd even goed checken of er sprake is van een doelpunt. Je proeft altijd twee tellen twijfel, want je wilt niet voor schut staan terwijl je feest viert.

Maar als je het eenmaal zeker weet, dan kun je los. Het juichen is vastgelegd door @Ventos!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >