Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Stoïcijnse Dolberg vindt net en scoort een wallpaper!

We hebben gezocht, gezocht en gezocht, maar niet gevonden. Een beetje leuke juichfoto of een plaat van Andre Onana die een knappe redding brengt? Het is er allemaal niet na Fortuna Sittard Ajax. Dus zijn we aangewezen op een wallpaper waarop niet wordt gejuicht door Kasper Dolberg.

30 september 2018 - 11:14
dolwall

Het was slechts een treffer tegen Fortuna, maar de waarde van het doelpunt moet voor de Deense spits toch groter zijn geweest dan dat. Dolberg sukkelde met blessures en hervindt nog zijn ritme. Speelminuten bij Jong Ajax zijn uit den boze, waardoor de weg terug langer duurt.

Al vijf minuten na zijn entree was het raak. Slim buitenspel ontlopen en afdrukken. Juichen, zou je zeggen. Maar wie Dolberg een beetje meemaakt bij Ajax weet dat het net even anders gaat. Deze spits juicht niet zo snel. Eigenlijk zelden tot nooit.

Het maakt niet uit of Dolberg scoort in de halve finales van de Europa League tegen Olympique Lyon, tegen de amateurs van Te Werve of op zaterdagavond in het Fortuna Sittard Stadion. De stand-in van Klaas Jan Huntelaar blijft er stoïcijns onder.

Als je het zo bekijkt, maakt dit de wallpaper toch wel weer bijzonder. Ook al is het verhaal erachter misschien mooier dan de plaat zelf. Desondanks kunnen we ons voorstellen dat de fans van Dolberg deze foto graag instellen als achtergrond op hun mobiele telefoon. Welnu, daar is-ie precies voor bedoeld!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >