Met meer dan 130.000 leden staan we achter Ajax!
[

Ondanks half zicht juichen na doelpunt van Dolberg!

We moesten er 48 minuten op wachten, maar toen konden eindelijk de handjes in de lucht! Ajax speelde tegen Fortuna Sittard een moeizame, stroeve wedstrijd. Pas vlak na rust konden we even los, want toen positioneerde Kasper Dolberg zich zo slim dat hij in scoringspositie kwam.

30 september 2018 - 13:51

Dit alles is op camera vastgelegd door Ventos, maar we kunnen niet nagaan wat er nu precies gebeurde. Tot frustratie van velen in het uitvak werd er op de voorste rijen met grote vlaggen gezwaaid, waardoor een (groot) deel van het zicht werd ontnomen.

Het zwaaien met vlaggen gebeurde in de eerste helft in de hoek van het uitvak, maar tijdens de rust werd er verhuisd. Dit leverde elders in het uitvak weer wat frustratie op, omdat het zich op het veld eronder te lijden had. “Oprotten met die vlag,” hoorden we meermaals.

Andersom wordt natuurlijk weer geredeneerd dat het zwaaien met vlaggen sfeerverhogend werkt en als je prima zicht wil hebben, je jezelf maar voor de televisie moet installeren. Hoe dan ook, met goed zich of slecht zicht, er kon dankzij Dolberg eindelijk gejuicht worden!

Als je ook het juichen na de treffer van Hakim Ziyech wilt checken, moet je de YouTube-pagina van Ventos checken. Daar staan namelijk nog meer sfeervideo's gemaakt tijdens Fortuna-uit!

Word vanaf €15,-* lid tot einde seizoen 2024/2025

Sluit je aan bij onze ruim 130.000 leden. Samen staan we achter Ajax. Omdat SV Ajax opkomt voor jouw belangen ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Heel veel korting, acties en prijzen!

Lid worden >