Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Word jij tijdelijk huisgenoot van Jari Litmanen...?

Wie vanmorgen de krant opensloeg, trof daar een bijzondere advertentie aan met de kop: ‘Ajaxlegende zoekt huisgenoten’. Huh, wat? Er staat ook een telefoonnummer bij. Eens bellen!

26 september 2018 - 10:43
jari-1200
Keert Litmanen tijdelijk terug in Amsterdam...? © Ajax Images

In de advertentie lezen we dat de Ajaxlegende op zoek is naar twee enthousiaste en gezellige huisgenoten om zijn tijdelijke woning mee te delen en om een onvergetelijke tijd te hebben. Het gaat om een woning op een ‘toplocatie’ in Amsterdam ‘met uitzicht op mooi groen’.

Wij vermoeden dat het hier gaat om een tijdelijke woning in de Johan Cruijff Arena. Herinneren jullie het Ziggo-huisje nog? Prijswinnaars van Ziggo sliepen vorig seizoen in een speciaal huisje en werden op de dag van de klassieker wakker gemaakt in het Ajaxstadion.

Afijn, wie is deze mysterieuze legende die huisgenoten zoekt? Wij bellen het nummer in de advertentie en glimlachen als we een bekende stem horen. Die van Jari Litmanen. Het gaat om een ingesproken boodschap.

“Hallo met Jari. Ik wil weer een tijdje in Amsterdam gaan wonen. Ik heb al een leuk huisje gevonden waar ik kan verblijven en daar kunnen nog wel twee huisgenoten bij. Als je aanstaande vrijdag de Ajaxkanalen in de gaten houdt, kun je meer te weten komen over hoe je mijn huisgenoot kunt worden.”

Wij gokken heel voorzichtig dat de actie rond Ajax - Feyenoord op zondag 28 oktober plaats gaat vinden. We houden het voor jullie in de gaten!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >