Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Word jij ballenjongen/-meisje of vaandeldrager bij Ajax - AZ?

Ajax speelt zondag 7 oktober om 16.45 uur het Noord-Hollandse onderonsje tegen AZ. Voor deze pot voetbal in de Johan Cruijff Arena zoeken we zowel ballenjongens/-meisjes als vaandeldragers. Check snel de prijsvraag hieronder!

27 september 2018 - 10:09
ballenjongens-1200
Maak jij Ajax-AZ op een wel heel bijzondere manier mee? © De Brouwer

Wedstrijden tussen Ajax en AZ zijn doorgaans best spannend. In Alkmaar willen ze niets liever dan winnen van Amsterdam. Zie het als een soort sportieve burenruzie, maar dan zonder John Williams die hoeft in te grijpen.

Hoe dan ook, als lid van Ajax Jonge Schare kun je de wedstrijd tegen AZ op een bijzondere manier meemaken. Op een heel bijzondere manier zelfs!

We zoeken namelijk twee ballenjongens of –meisjes. Zodra de scheids het startsignaal geeft, sta jij al klaar om in actie te komen. Jouw taak? De spelers zo snel mogelijk een nieuwe bal toegooien, als deze buiten de lijnen is getrapt of gekopt.

Daarnaast zoeken we twee keer vier is acht vaandeldragers, voor de vaandels van Ajax en buurman AZ. Als de spelers het veld opkomen voor de wedstrijd, tonen onze vaandeldragers de clublogo’s van beide ploegen.

Als je wilt winnen maar het maakt je niet uit of je vaandeldrager of ballenjongen/-meisje wordt, laat dit dan weten in het formulier hieronder. Dan maak je meer kans op een plekje!

Alles bij elkaar opgeteld zoeken we tien winnaars die lid zijn van Ajax Jonge Schare (12 t/m 17 jaar). Meedoen kan tot en met maandag 1 oktober 14.00 uur. Daarna nemen we contact op met de winnaars.

Ben je nog geen lid, maar wil je eigenlijk wel kans maken op onze prijzen? Sluit je dan snel aan bij Ajax Jonge Schare! Dan kun je al snel meedoen aan de eerstvolgende prijsvraag.

Prijsvraag: Wat was vorig seizoen de uitslag tussen Ajax en AZ in de Arena en wie maakte de openingstreffer?

[gravityform id="109" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >