Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Win kaartjes voor Ajax - AEK Athene!

De interlands zijn achter de rug en voor je het weet, klinkt de hymne van de Champions League in de Johan Cruijff Arena! Ajax opent de groepsfase thuis tegen AEK Athene en als jij nog geen kaartjes hebt gescoord, raden we je aan mee te doen aan onze prijsvraag!

10 september 2018 - 14:36
aekcar

Het is een hele klus om kaartjes te scoren voor Europese avondjes van Ajax. Het is bijna alsof je een winnend lot in de loterij moet hebben, maar wij bieden nog een ontsnapping aan via onze prijsvraag. Wacht dus niet te lang en doe snel mee!

Ajax hoopt in groep E te voetballen voor Europese overwintering en deze ambitie valt maar op één manier waar te maken: door te winnen van AEK Athene. Het liefst loten we dan ook winnaars die hun keel schor willen schreeuwen tijdens de ontmoeting met de kampioen van Griekenland.

We verloten in totaal tien setjes kaarten en de prijsvraag loopt tot maandag de 17e. Het formulier sluit om precies te zijn om 13.00 uur. We nemen vervolgens direct contact op met de gelukkige winnaars. Dat moet ook wel, want Ajax - AEK staat voor woensdag 19 september in de agenda. De aftrap is al vroeg, om 18.55 uur, dus zorg dat je er kunt zijn!

Prijsvraag: Kaj Sierhuis heeft een bijzondere link met AEK Athene. Om welke connectie gaat het?

In het formulier vragen we naast een goed antwoord en contactgegevens ook om je lidnummer. Dit zescijferige nummer staat op de achterkant van je Ajax Life-clubcard.

Als je nog geen lid bent van de Supportersvereniging Ajax, sluit je dan snel aan! Je kunt dan later alsnog meedoen aan de prijsvraag en krijgt nog veel meer voordelen.

[gravityform id="94" title="false" description="false" ajax="true"]

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >