Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspellen met SV Ajax en Poules: weet jij de uitslag al?

Speciaal voor leden van SV Ajax gaan we samen met Poules.com iets nieuws doen. Je kunt voor iedere speelronde in de eredivisie meedoen met het invullen van een ouderwetse Ajaxpoule. En daarmee leuke prijzen winnen!

10 september 2018 - 15:55
poulescar
Er liggen mooie prijzen klaar voor de beste voorspellers! © Pro Shots

Per wedstrijd van Ajax kun je vooraf de uitslag invullen en dus raden. Als je die goed hebt voorspeld, verdien je 15 punten. Als je alleen de winnaar juist hebt ingevuld, krijg je bijvoorbeeld 8 punten. Zo gaat het er dus om of jij als Ajacied goed in de glazen bol kunt turen en voorspellen.

Niet alleen over de wedstrijden van onze club is het mogelijk je je hersenen te kraken, de hele komende speelronde kun je als voetbalkenner goed proberen in te vullen. Kruipt Heerenveen uit het dal met een overwinning, wint PSV weer in de laatste minuut of is die mazzel – sommigen zeggen kwaliteit – in Eindhoven straks net niet meer voorhanden?

Kortom, volwassen leden van SV Ajax (Ajax Life) doe vooral mee aan onze subpoule! Je neemt het dus op tegen andere Ajacieden en wie uitblinkt in voorspellen, sleept mooie prijzen in de wacht. Sommige prijzen hebben een knipoog naar de thuisduels in de Champions League.

Het is vrij simpel: je downloadt onze app en gaat in het menu (Android) naar Poules, of je klikt op het tabje Poules (iPhone of iPad). De rest wijst zich vanzelf. je kunt met je lidnummer inloggen. Als je achter je pc wilt meedoen, maak je gebruik van ajaxlife.poules.nl. Enjoy!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >