Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Voorspel met ons mee! Wat verwacht jij van speelronde zeven?

De wedstrijden volgen elkaar in een rap tempo op en dit weekeinde gaat speelronde zeven in de eredivisie alweer van start. Laat jouw voetbalhersenen kraken en voorspel via onze SV Ajax poule de uitslagen. Voor de beste voorspellers liggen mooie prijzen klaar.

29 september 2018 - 15:32
Origineel-1
Wanneer je ziet dat je alle wedstrijden goed hebt voorspeld. © Pro Shots

Je kunt voor iedere speelronde in de eredivisie meedoen met een ouderwetse Ajaxpoule. Per wedstrijd van Ajax kun je vooraf de uitslag voorspellen. Als je die goed hebt voorspeld, verdien je 15 punten. Als je alleen de winnaar juist hebt ingevuld, krijg je bijvoorbeeld 8 punten. Je kunt ook nog een doelpuntenmaker aan Ajaxzijde kiezen. Zo gaat het er dus om of jij goed in de glazen bol kunt turen.

Gaat Ajax een lastige avond tegemoet in Sittard of weten we het gat naar PSV te verkleinen? Niet alleen over de wedstrijden van onze club is het mogelijk je hersenen te kraken, de hele komende speelronde kun jij als voetbalkenner proberen te voorspellen. Kruipt FC Groningen bijvoorbeeld eindelijk uit het diepe dal? Lukt het Vitesse om te stunten in de Kuip? Jij beslist!

De poule is alleen voor de volwassen leden van SV Ajax (Ajax Life) en je neemt het dus op tegen een hoop andere Ajacieden. Wie uitblinkt in voorspellen, maakt kans op mooie prijzen. Als je vanavond voor 18.30 uur alle uitslagen invult, dan zit je goed.

Wat moet je doen? Downloadt onze app en ga in het menu (Android) naar Poules of klik op het tabje Poules als je op een iPhone of iPad werkt. Log in met je lidnummer en de rest wijst zich vanzelf. Als je achter je pc wil meedoen, maak dan gebruik van ajaxlife.poules.nl.

We zijn benieuwd naar jullie voorspellingen!

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >