Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Volg Ajax Vrouwen live in Praag via YouTube!

De Ajax Vrouwen spelen woensdagavond de belangrijke return in de Uefa Women’s Champions League. De ploeg van Benno Nihom verdedigt een 2-0-voorsprong. Ajax zendt het duel uit via het eigen clubkanaal.

26 september 2018 - 14:46

Twee weekjes geleden versloeg Ajax Vrouwen de Tsjechische opponent al op het eigen sportpark De Toekomst. De Amsterdames troffen via Iina Salmi en Kelly Zeeman tweemaal doel en hielden, heel belangrijk, het eigen doel schoon. 

Dat alles maakt dat de uitgangspositie voor een startbewijs voor de laatste 16 van de Champions League binnen handbereik ligt. Maar goed, eerst maar eens voetballen! Benno Nihom heeft zijn speelsters dan ook vooraf gewaarschuwd voor verslapping. De voorsprong is lekker, maar het is wel zaak om in Praag scherp te beginnen en van concentratieverlies kan geen sprake zijn.

Spits Ellen Jansen kijkt in elk geval flink uit naar de ontmoeting in Praag en had nog een aardigheidje te vertellen. De aanvalster gaf namelijk toe dat in de kleedkamer bij de vrouwen de hymne van de Champions League van de heren wordt gedraaid.

Alles om met het goede gevoel het veld op te gaan! Het duel met Sparta Praag begint om 18.00 uur en is live te zien op het YouTube-account van Ajax.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >