Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Te Werve-uit

Het bekerduel met tweedeklasser Te Werve komt eraan en we hebben verkoopinformatie. Al is het niet per se informatie waar we met z’n allen vrolijk van worden…

13 september 2018 - 17:43
buscombi-1200
Dit maakt bekervoetbal tenminste nog een beetje leuk... © Pro Shots

Het duel staat op de rol voor woensdag 26 september en er wordt om 20.45 uur afgetrapt. Er zijn 300 kaarten beschikbaar voor Ajaxsupporters, die bovendien worden geconfronteerd met een verplichte buscombi vanaf de Johan Cruijff Arena.

Dit alles maakt dat de prijs er voor dit bekerpotje ook niet om liegt: 25,24 euro maar liefst. Dan is de lol van het bezoeken van een bekerwedstrijdje er wel zo'n beetje helemaal af.....

We hadden het allemaal graag anders gezien. Ajax lootte thuis, maar in deze fase van het bekertoernooi stellen de reglementen dat de amateurploeg thuis mag spelen. Op zich hartstikke leuk, maar dan wel als het allemaal een beetje goed is te regelen. Hier wordt echt helemaal niemand blij van.

Het duel wordt afgewerkt op sportpark Duinwetering in Noordwijk, een alternatieve speellocatie. Seizoenkaarthouders met een plusje zijn zaterdag 15 september aan de beurt om een kaartje te kopen. Leden van Supportersvereniging Ajax mogen zaterdag 22 september kopen.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >