Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

Informatie kaartverkoop Bayern München-uit

Ajax treft op dinsdag 2 oktober Bayern München in de groepsfase van de Champions League. Er mogen 3739 Ajaxsupporters mee naar de Allianz Arena, waar tijdens de wedstrijd zo’n 70.000 toeschouwers aanwezig zijn. Check snel alle verkoopinfo!

13 september 2018 - 18:20
bayern-uit-1200

Het Europese tripje naar Duitsland is iets om naar uit te kijken en dan hebben we het niet alleen over de wedstrijd, ook het Oktoberfest is een bezoekje meer dan waard. En dat kan ook allemaal, want er geldt vrij reizen naar de Allianz Arena.

Maar goed, daar hebben we het hier even niet over. Er zijn in totaal dus 3739 kaarten beschikbaar voor Ajaxsupporters. De kosten zijn 52,50 per toegangsbewijs en je kunt één kaartje per persoon aanschaffen.

De kaartverkoop begint op zaterdag 15 september om 10.00 uur voor de eerste groepen. Stapsgewijs komen andere supporters aan de beurt, al verwachten we dat er veel interesse is in een kaartje voor deze wedstrijd. Het zal niet heel lang duren voor het bordje uitverkocht aan de deur hangt.

Mocht het je lukken om een kaart te bemachtigen, dan moet je deze persoonlijk afhalen in de buurt van de Allianz Arena. Dit kan alleen op maandag 1 oktober tussen 17.00 en 19.00 uur en op de wedstrijddag tussen 10.30 en 15.00 uur.
De gelukkigen die een kaartje weten te scoren, krijgen vrijdag 28 september mail van Ajax met gedetailleerde info over het ophalen van je tickets en waar je dan precies moet wezen.

Busreis SV Ajax
Als SV Ajax organiseren we ook weer een busreis. Onze eerste dubbeldekker bus richting Duitsland is al helemaal volgeboekt. We zijn nu aan het onderzoeken of we een tweede bus kunnen laten rijden. Hou hiervoor onze website en socials in de gaten. Het boeken van de busreis staat wel los van het aanschaffen van je wedstrijdkaartje.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >