Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: volg Ajax Vrouwen in de Champions League

De Ajax Vrouwen treffen woensdag om 19.00 uur Sparta Praag voor de eerste krachtmeting in de Uefa Women's Champions League. Het duel is live te volgen op de tv!

12 september 2018 - 15:04
ajax-vrouwen-1200
Ga jij kijken hoe de Ajax Vrouwen het doen in de CL? © Ajax Images

Het duel met de Tsjechische opponent wordt woensdagavond afgewerkt op sportpark De Toekomst. Ben je niet in de gelegenheid om richting Amsterdam te komen, dan hebben we goed nieuws, want je hoeft niks te missen!

De Europese ontmoeting tussen Ajax en Sparta Praag wordt vanavond namelijk uitgezonden op de kijkbuis. Op het open kanaal Ziggo Sport om precies te zijn. Schakel om 18.55 uur in en dan zit je op tijd klaar voor de aftrap.

Bekijk je het nieuwe Champions League-avontuur van de Ajax Vrouwen liever vanaf de tribunes? Dat kan ook nog steeds. Een kaartje is te bemachtigen via deze link en kost slechts 2,50 euro.

We zijn benieuwd hoe de speelsters van Benno Nihom voor de dag komen. De succestrainer, die vorig jaar de dubbel won, heeft in vergelijking met afgelopen seizoen vrijwel een compleet nieuwe ploeg onder zijn hoede.

Over twee weken is de returnwedstrijd in Praag.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >