Met meer dan 110.000 leden staan we achter Ajax!
Nieuws

TV-tip: volg Ajax in Youth én Champions League!

Het is een mooie dag! Zowel Ajax Onder 19 als Ajax 1 speelt woensdag tegen AEK Athene. Hier wat tips hoe je alles via de kijkbuis of andere apparaten kunt volgen.

19 september 2018 - 10:39

De Johan Cruijff Arena is woensdag stijf uitverkocht en we hopen met z'n allen op een geweldig Europees avondje. Voor Ajaxsupporters die er om welke reden ook niet live in het stadion bij kunnen zijn, zetten we hieronder wat tips op een rijtje om Ajax vandaag goed te kunnen volgen.

Allereerst trapt de Onder 19 van trainer John Heitinga om 14.00 uur af op sportpark De Toekomst. Het vlaggenschip van de jeugdopleiding speelt tegen de leeftijdsgenoten van AEK Athene in de Uefa Youth League, zeg maar de 'baby-Champions League'. Ajax zendt dit duel live uit via diens You Tube-kanaal. Zie het als een fijn opwarmertje!

Als de talenten hun eerste groepswedstrijd hebben gespeeld, dan richten we ons vizier toch echt op de Johan Cruijff Arena waarin Ajax om 18.55 uur het Champions avontuur aftrapt. Dit duel is op verschillende manieren te volgen.

Allereerst kun je Ajax prima volgen op het open kanaal bij Veronica. De voorbeschouwing begint al om 18.00 uur, dus als je zin hebt in analyses en bespiegelingen vooraf, dan moet je tijdig inschakelen. Zit je op de weg, dan is het handig om NPO Radio 1 aan te zetten. Niks is zo spannend als radio-commentaar bij wedstrijden van Ajax. Hou de weg echter wel goed in de gaten!

Uiteraard zendt hoofdsponsor Ziggo de wedstrijd ook uit. Het betaalkanaal Ziggo Sport Voetbal begint de uitzending om 18.30 uur. Ook kun je de wedstrijd via Ziggo Go los bestellen. Dan betaal je 3,99 euro en kun je Ajax live volgen via pc of laptop.

Verder volg je Ajax natuurlijk via ons! We zijn uitgebreid aanwezig via deze site, via Twitter, Instagram en Facebook.

Supportersvereniging Ajax

Word vanaf €15* lid tot einde seizoen 2020/2021

Sluit je aan bij onze ruim 110.000 leden. Samen staan wij achter Ajax. Omdat de SV Ajax opkomt voor jouw belangen, ben je nog meer met Ajax verbonden.

* Prijzen lidmaatschappen verschillen per leeftijdsgroep en aantal leden per gezin.

Extra voor leden

  • Voorrang bij kaartverkoop

  • Tijdens evenementen dichtbij spelers

  • Deelnemen aan vele kortingen en acties

Lid worden >